NEWS

HOROSCOP 25 ianuarie. Surprize şi veşti bune pentru aceste zodii. O simplă conversaţie poate schimba totul

HOROSCOP 25 ianuarie – Berbec

Comunici astăzi bine cu toţi cei din jurul tău, dar mai ales cu prietenii şi/ sau cu cei cu care desfăşori proiecte în colaborare. Aveţi idei şi viziuni similare, iar asta se vede din felul în care vorbiţi unul cu celălalt şi din viteza cu care ajungeţi la strategii comune, care satisfac pe toţi cei implicaţi. Spre seară, Luna intră în casa familiei din horoscopul tău general, semn că în a doua parte a zilei, atenţia ar trebui să ţi se mute către acest sector de viaţă. Este nevoie de implicare din partea ta pentru a răspunde aşteptărilor celor dragi.

HOROSCOP 25 ianuarie – Taur

S-ar putea să te intersectezi azi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima vreme. Poate nu este vorba de o sumă mare, dar în orice caz te va ajuta să acoperi eventuale costuri sau plăţi pe care nu le-ai luat în calcul. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te va ajuta să abordezi chiar şi cele mai dificile teme de discuţie. Ţi se activează un al şaselea simţ care îţi spune când să intervii şi să asculţi.

HOROSCOP 25 ianuarie – Gemeni

Eşti într-o stare de spirit fantastică astăzi, cu toate că este luni şi de regulă, îţi intri mai greu în ritm în prima zi din săptămână. Găseşti soluţii originale pentru situaţiile cu care te confrunţi şi te poziţionezi pe o curbă ascendentă şi pentru zilele care urmează. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că te întâlneşti cu şanse de câştig destul de importante. Ori poate că primeşti veşti cu privire la o astfel de oportunitate notabilă de care ai putea profita cândva în decursul zilei de mâine.

HOROSCOP 25 ianuarie – Rac

Poate că nu ai cea mai bună dispoziţie astăzi, dar reuşeşti totuşi să te mobilizezi şi să te ţii de programul pe care ţi l-ai conceput pentru azi. Încearcă doar să eviţi mediile stresante şi vei vedea că, de dup-amiază încolo, lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun. Acest lucru se datorează Lunii, care trece în semnul naşterii tale şi care îţi aduce un imbold de energie şi încredere în forţele proprii. Aşadar, nu este exclus să dai dovadă, până la finele zilei, de un randament mai bun decât ţi-ai imaginat şi să faci nişte progrese care te surprind.

HOROSCOP 25 ianuarie – Leu

Se anunţă azi o zi cu multe realizări pentru nativii(ele) care lucrează acum la conceperea unor proiecte sau care au deja unele planuri de viitor bine conturate, pe cont propriu sau în colaborare cu alte persoane. Primesc feedback-ul de care au nevoie pentru a-şi perfecţiona strategiile, iar în cazul unor din ei/ele, s-ar putea să apară şi sprijin material. În a doua jumătate a zilei, Luna trece în casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că va trebui să îţi faci timp şi pentru sănătatea ta mentală şi emoţională. Meditaţia, lectura, exerciţiile de eliminare a stresului te vor ajuta mult.

HOROSCOP 25 ianuarie – Fecioară

Şi tu te afli azi printre nativii(ele) care dau dovadă de o productivitate de invidiat la locul de muncă. Ai un plan bine stabilit şi strageiile tale dau rezultatele scontate, ceea ce te propulsează în lumina reflectoarelor pe plan profesional. În a doua parte a acestei zile, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că trebuie să gândeşti în perspectivă ceea ce intenţionezi să realizezi în perioada următoare. Sprijinul va veni din partea prietenilor şi a colaboratorilor, dar trebuie să menţii un echilibru între aşteptări, speranţe şi rezultatele realiste pe care le poţi obţine.

HOROSCOP 25 ianuarie – Balanţă

În prima parte a zilei, te preocupă mai mult hobby-urile tale, preocupările din afara mediului profesional sau poate că te surprinzi mai des gândindu-te la cel drag şi/ sau la copii decât la ceea ce ai de făcut la locul de muncă. Vestea bună este că vei recupera foarte uşor timpul pe care rişti să îl pierzi procrastinând în prima parte a zilei. În acest sens te ajută Luna, care trece în casa carierei din horoscopul tău general şi te ajută să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut în mediul profesional. Vei reuşi să te mobilizezi la timp.

HOROSCOP 25 ianuarie – Scorpion

Te aşteaptă azi o zi bună, mai ales dacă lucrezi de acasă. Atmosfera de acolo te ajută să te concentrezi mai bine la ceea ce ai de făcut, iar timpul mort de la serviciu îţi permite să mai faci şi unele treburi casnice printre sarcinile de la locul de muncă. În a doua parte a zilei, noul tranzit al Lunii favorizează timpul dedicat studiului, rezolvării unor probleme de natură birocratică, dar şi altor activităţi menite să-ţi lărgească orizonturile. Dacă pleci într-o călătorie dup-amiază, startul acesteia se va da într-un moment de bun augur, semn că deplasarea va fi cu folos.

HOROSCOP 25 ianuarie – Săgetător

Comunici astăzi uşor cu toţi cei cu care intri în contact. Ştii când să laşi de la tine şi când să plusezi, astfel că nu îţi va fi greu să îi convingi de faptul că viziunile tale merită într-adevăr explorate îndeaproape. În ceea ce priveşte chestiunile financiare, astrele recomandă totuşi să mai aştepţi puţin, până dup-amiază cel puţin. În acel moment al zilei, Luna intră în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să porţi conversaţii deschise pe această temă, fără a se ajunge la neînţelegeri sau la concluzii care nu te mulţumesc.

HOROSCOP 25 ianuarie – Capricorn

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care s-ar putea întâlni cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului pentru această săptămână. Trebuie să dai însă dovadă de prezenţă de spirit, căci s-ar putea să nu le observi din prima. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că atenţia ta ar trebui să se mute dup-amiază pe relaţia de cuplu şi/ sau pe colaborările pe care le derulezi în plan profesional. Poate apar chestiuni care necesită atenţie din partea tuturor celor implicaţi ori înregistrezi alte mici realizări personale în sectorul acesta relaţional.

HOROSCOP 25 ianuarie – Vărsător

Eşti într-o formă foarte bună astăzi şi nu este exclus ca starea ta de spirit să se datoreze partenerului de viaţă şi/ sau copiilor, unor momente frumoase petrecute azi împreună. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei, atenţia ta ar trebui să se mute către planul profesional sau sectorul sănătăţii. Ai multă energie azi, iar Luna te va ajuta să o canalizezi într-o direcţie în care rezultatele se văd, fie în privinţa stării tale de bine pe termen lung, fie la serviciu, unde intenţionezi să creşti în următoarea perioadă. Începi aşadar să progrese vizibile pe toate planurile.

HOROSCOP 25 ianuarie – Peşti

Te bucuri de armonie şi linişte acasă, iar asta te ajută să începi săptămâna bine, cu un nivel optim de energie şi bună dispoziţie. S-ar putea să nu fii conştient(ă) de acest lucru în prima parte a zilei, dar de dup-amiază încolo, când Luna schimbă semnul, vei simţi cu siguranţă că bateriile tale sunt la cotele ideale pentru a te mobiliza în direcţia sarcinilor de astăzi. S-ar putea însă ca nivelul cel mai mare de randament să îl dai, de fapt, în cadrul acelor activităţi care te solicită intelectual, care îţi dau mână liberă să pui în aplicare tehnici noi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].