NEWS

HOROSCOP 1 aprilie. Lună Nouă azi. Începuturi noi pentru zodii, foarte promiţătoare

HOROSCOP 1 aprilie – Berbec

Luna Nouă de azi ocupă semnul naşterii tale, ceea ce arată faptul că este un moment bun pentru tine în care să schimbi câte ceva la aspectul personal, fie că este vorba despre look-ul tău ori despre o parte din garderobă. Încearcă să te pui pe tine pe primul loc şi să vezi cum ţi-ai putea ajuta stilul în aşa fel încât să reflecte mai mult cine eşti tu cu adevărat. În rest, eşti autentic(ă) şi asumat(ă), ceea ce te ajută să formezi relaţii sănătoase. Le arăţi celorlalţi fix cum eşti şi acest lucru te ajută să formezi relaţii sănătoase.

HOROSCOP 1 aprilie – Taur 

Luna Nouă de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că lecţia acestei lunaţii pentru tine este aceea de a-ţi stăpâni mai bine emoţiile. De regulă, oscilezi între două extreme: fie nu te manifeşti deloc şi ai tendinţa de a internaliza ceea ce simţi, fie rişti să surprinzi pe toată lumea, inclusiv pe tine, cu reacţii care nu îţi sunt familiare. Aşadar, acesta este un moment bun pentru tine pentru a ajunge la un oarecare echilibru pe acest plan. În loc să ascunzi ceea ce simţi, mai bine spui sau te manifeşti cu moderaţie când trebuie.

HOROSCOP 1 aprilie – Gemeni

Luna Nouă de astăzi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej cu care s-ar putea să faci azi primele demersuri în direcţia unor noi proiecte. De asemenea, azi sau până la finele săptămânii, s-ar putea să cunoşti persoane cu care pare că ai lucruri multe în comun, cu care împărtăşeşti idealuri sau viziuni. Nu trece cu vederea peste sfaturile pe care le primeşti din partea prietenilor, căci ele te-ar putea ajuta să minimizezi unele costuri sau să obţii sprijinul de care ai nevoie din partea unor persoane care cred în tine.

HOROSCOP 1 aprilie – Rac 

Luna Nouă de azi se perfectează în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că pot apărea oportunităţi de afirmare şi de evoluţie în plan profesional astăzi sau în zilele care urmează. În cazul în care ai lăsat acest sector la coada listei tale de priorităţi, acum este momentul în care să recuperezi şi să faci progrese pe acest plan. De asemenea, ai şansa de a lega o relaţie mai apropiată cu superiorii, de a cunoaşte persoane dispuse să îţi acorde mai multe şanse de a arăta că poţi mult mai mult decât se crede despre tine acum.

HOROSCOP 1 aprilie – Leu 

Luna Nouă de azi se formează în casa studiilor, călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru arată că eşti preocupat(ă) de un examen pentru care te pregăteşti sau urmezi unele cursuri, că urmează să pleci într-o deplasare în străinătate sau la depărtare de casă, că vrei să te ocupi de unele chestiuni birocratice. Nu există indicii că pândeşte de după colţ un eşec, dar în acelaşi timp, trebuie să fii atent(ă) cum anume te pregăteşti pentru toate aceste activităţi. De asemenea, este important să dai dovadă de flexibilitate dacă un anumit plan va eşua.

HOROSCOP 1 aprilie – Fecioară

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că multe din discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi vizează unele investiţii care presupun să apelaţi la fondurile comune. Există posibilitatea de a ajunge foarte repede la o concluzie, dar în acelaşi timp, există şi riscul de a se încinge spiritele de pe urma lor. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi diferenţele de mentalitate dintre tine şi ei. Trebuie să vezi ce anume eşti dispus(ă) să laşi de la tine pentru un consens.

HOROSCOP 1 aprilie – Balanţă

Luna Nouă se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care se deschide un nou capitol pe plan relaţional, în raport cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu partenerul de viaţă. Poate fi vorba de colaborări noi sau de o relaţie la început de drum sau de atitudini noi, mai sănătoase în raport cu persoana iubită şi/ sau cu colaboratorii. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile merg bine între voi, dar în anumite momente, trebuie să ai grijă cum anume îmbraci unele declaraţii înainte să te lansezi în ele. Riscă să fie înţelese greşit.

HOROSCOP 1 aprilie – Scorpion 

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care ai putea să implementezi noi tehnici de lucru în următoarele zile. Acestea s-ar putea să te ajute să termini mai repede sarcinile de pe agenda zilei, să faci mai uşor progrese în plan profesional. De asemenea, este un moment bun în care să aduci unele ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie, mai ales dacă au fost cam haotice în ultima vreme. În caz contrar, există riscul ca nivelul tău de energie să descrească în perioada următoare, să nu mai ai acelaşi randament crescut.

HOROSCOP 1 aprilie – Săgetător 

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să schimbi ceva la atitudinea ta faţă de partenerul de viaţă şi/ sau copii, mai ales în cazul în care lucrurile nu au mers tocmai bine între voi în perioada care urmează. Unele ajustări care nu necesită efort s-ar putea să fie suficiente pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal. În cazul în care eşti single, astrele s-ar putea să aducă foarte curând pe cineva nou în viaţa ta, alături de care te simţi cu adevărat bine în pielea ta.

HOROSCOP 1 aprilie – Capricorn

Luna Nouă de azi se formează în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te simţi mai apropiat(ă) de cei dragi în următoarele zile. Reuşeşti să treci mai uşor peste diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune care există între voi. De asemenea, este un prilej bun în care să te apuci de unele proiecte casnice, de lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. Există însă riscul de a apărea o doză de superficialitate care riscă să îţi saboteze planurile, să nu le poţi duce aşa cum trebuie la bun sfârşit. Trebuie să dovedeşti mult profesionalism.

HOROSCOP 1 aprilie – Vărsător

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de multe întâlniri importante în următoarele zile. Unele din ele vizează sectorul profesional, iar altele pe cel personal. În orice caz, cert este că trebuie să dai dovadă de asertivitate în unele moment, dar în acelaşi timp, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi accesele de furie. Există riscul să le creezi unor persoane impresia că nu poţi să îţi stpâneşti furia atunci când anumite lucruri nu evoluează aşa cum ţi-ai dorit. Încearcă să nu dai curs reacţiilor iniţiale.

HOROSCOP 1 aprilie – Peşti

Luna Nouă de azi ocupă casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te întâlneşti zilele acestea cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că există riscul de a te grăbi cu unele decizii financiare. Dacă instinctul îţi spune că ar fi mai bine să aştepţi înainte să mergi prea departe cu ele, poate că ar fi mai bine să faci chiar acest lucru, să îţi iei un timp de gândire înainte să le dai curs.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].