NEWS

Guvernatoarea oraşului Tokyo vrea ca JO 2021 să fie un exemplu în epoca post-covid

Imaginea articolului Guvernatoarea oraşului Tokyo vrea ca JO 2021 să fie un exemplu în epoca post-covid

Guvernatoarea oraşului Tokyo vrea ca JO 2021 să fie un exemplu în epoca post-covid

Guvernatoarea Tokyo-ului, Yuriko Koike, îşi doreşte ca Jocurile Olimpice de vara viitoare să fie un model de urmat pentru toate evenimentele de acest fel în anii următori.

„După Tokyo, Parisul va găzdui Jocurile în 2024, iar apoi Los Angeles-ul pe cele din 2028. Vom crea un nou model în beneficiul lumii post-Covid şi doresc să transmit acest lucru celor două oraşe. Jocurile de la Tokyo pot simboliza, de asemenea, rezistenţa umanităţii, în timp ce lucrăm împreună pentru a învinge acest inamic invizibil, Covid-19″, a mai spus Yuriko Koike, adăugând că oraşul gazdă va lua toate măsurile posibile”, a declarat Yuriko Koike.

Guvernatoare a insistă că Jocurile de la Tokyo, care ar fi trebuit să se desfăşoare anul trecut, vor respecta noua dată stabilită: 23 iulie 2021.

Capitala Japoniei a înregistrat o scădere a numărului de cazuri de COVID-19 în ultima săptămână. Astăzi au fost raportate 186 de îmbolnăviri, faţă de cele aproape 500 din urmă cu 7 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].