NEWS

Gest de generozitate: un preot a găsit în cutia milei o donaţie anonimă de 40.000 euro

Persoana care are în grijă sacristia bisericii din Sant’Agata din Ornago, în provincia Monza-Brianza, s-a uitat în cutia milei, a găsit un plic şi l-a deschis. În plic era un cec de 40.000 de euro şi un bileţel cu mesajul: „Este oferta mea pentru restaurarea bisericii”, fără semnătură.

Don Arnaldo Mavero a povestit pentru Fanpage.it că nu se aştepta la un asemenea gest, dar nici acum nu are idee cine este donatorul generos.

Don Arnaldo s-a angajat la începutul anului să strângă fondurile necesare pentru a face restaurări la lăcaşul de cult şi spune că cei 40.000 de euro vor fi de mare ajutor.

„Este un gest frumos pentru că face parte din comunitatea atât de ataşată de parohie şi prin care anonimul îşi exprimă iubirea”, spune părintele Arnaldo.

Preotul spune că fiecare se implică aşa cum poate: unii fac curăţenie în biserică, alţii îi distrează pe copii, iar alţii se implică în Caritas. “Fiecare contribuie cum poate. Această persoană a decis să o facă din banii săi. Ne-am gândit mult la cine este, dar nu am reuşit să ne dăm seama. Dacă această persoană a ales anonimatul, poate că ar fi corect să îi respectăm decizia şi să nu investigăm prea mult”, spune Don Arnaldo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].