NEWS

Gărzi regale s-au prăbuşit de căldură în timpul unei parade pentru Prinţul William

Câţiva soldaţi britanici au fost copleşiţi de căldură, în timp ce au îmbrăcat uniforma tradiţională, dominată de blană, în timp ce defilau pentru a-l saluta pe Prinţul William.

Cel puţin trei gărzi au leşinat în timpul “Colonel’s Review”, în care peste 1.400 de soldaţi din Household Division şi din King’s Troop Royal Horse Artillery au fost trecuţi în revistă de moştenitorul tronului, care este colonelul de onoare al Welsh Guards.

Temperatura în Londra era la ora evenimentului în jur de 30 de grade.

Ulterior, William a postat pe Twitter: „Mulţumesc foarte mult tuturor soldaţilor care au participat la Colonel’s Review, în această dimineaţă, în căldură. Condiţii grele, dar aţi făcut o treabă foarte bună”.

Evenimentul a fost o repetiţie pentru Trooping the Colour, o paradă militară anuală organizată în fiecare iunie pentru a sărbători ziua oficială de naştere a monarhului. Regele Charles al III-lea va supraveghea ceremonia pe 17 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].