NEWS

GALERIE FOTO | Ploile din ultimele ore au dus la inundaţii în 11 localităţi din şase judeţe. Cea mai afectată zonă

Ploile au făcut ravagii, în ultimele ore, în şase judeţe, cel mai afectat fiind Bihor. Un alt judeţ în care s-a înregistrat un număr mare de intervenţii a fost Timiş.

În ultimele 24 de ore, din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate în judeţele din vestul ţării, pompierii au acţionat pentru salvarea a 11 persoane din calea viiturilor şi pentru evacuarea apei din peste 90 de gospodării.

Cel mai afectat de ploile însemnate cantitativ a fost judeţul Bihor, unde inundaţiile au provocat efecte semnificative în mai multe localităţi. În numai o oră, aversele torenţiale au produs acumulări mari de apă în localităţile Criştioru de Jos, Sălişte de Vaşcău, Vaşcău şi Cărpinet. Pe lângă salvarea oamenilor care se aflau în pericol, pompierii au acţionat şi pentru evacuare apei din gospodăriile afectate.

Un alt judeţ în care s-a înregistrat un număr mare de intervenţii a fost Timiş, unde mai multe echipaje cu motopompe au acţionat la nivelul a 2 localităţi pentru extragerea apei din 11 curţi.

Pe durata manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naţionale (DN 76/BH şi DN 68A/HD) şi pe 2 drumuri judeţene (DJ 706/HD şi DJ 750/AB), din cauza copacilor prăbuşiţi pe carosabil sau a aluviunilor acumulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].