NEWS

FOTO Emoţie şi tradiţie, într-o imagine premiată internaţional. Fotografia „Maternal Care”, realizată de un poliţist criminalist din Caraş-Severin

Comisarul şef Flavian Savescu este şeful Secţiei de Poliţie Rurală nr.1 Reşiţa şi a câştigat, la sfârşitul lunii trecute, medalia de bronz la cea de-a cincea ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Artă Fotografică Câmpina Exhibitions – ONYX 2021, la categoria „Color People”, cu lucrarea „Maternal Care”.

Fotografia ilustrează o mamă din România rurală, îngrijindu-şi pruncul nou-născut, sub privirile copilei mai mari, într-un cadru de casă tradiţională românească, poliţistul criminalist reuşind astfel să transmită prin intermediul fotografiei sale, perfecţiunea şi esenţa celui mai curat şi puternic sentiment – dragostea de mamă.

La expoziţia organizată anul acesta, în Luna Femeii, de către Societatea de Expoziţii Fotografice Câmpina, au participat peste 550 de autori, din 65 de ţări, fiind prezentate peste 8.000 de lucrări, în cadrul a cinci secţiuni.

Având la bază experienţa de poliţist criminalist, care presupune meticulozitate, privirea în ansamblu şi atenţie la detalii, Flavian Săvescu a absolvit, în 2017, cursurile unui master în fotografie la Universitatea din Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].