NEWS

Focare de Covid 19 la cel mai mare spital din judeţul Galaţi. 88 de angajaţi sunt infectaţi cu noul coronavirus

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Galaţi, 88 de cadre medicale sunt infectate cu virusul SARS CoV-2. Pe lista persoanelor care au primit rezultate pozitive sunt 11 medici, trei medici rezidenţi, 37 de asistente, 21 de infirmiere, 11 îngrijitoare, câte doi brancardieri şi reprezentanţi ai personalului administrativ şi o moaşă.

Cel puţin trei secţii au fost închise temporar pentru efectuarea dezinfecţiei, iar salariaţii infectaţi au fost trimişi în izolare. Toţi colegii de secţie ai celor infectaţi sunt testaţi, la fel şi pacienţii.

Spitalul Judeţean din Galaţi s-a mai confruntat cu un val de îmbolnăviri în prima parte a epidemiei. Atunci 180 de salariaţi s-au infectat şi activitatea în unitatea medicală a fost dată peste cap. Spitalul gălăţean are aproximativ 2.200 de salariaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].