NEWS

Finala Campionatul mondial de League of Legends a debutat cu un concert impresionant. Organizatorii s-au folosit de realitatea augumentată pentru a da viaţă personajelor pe scenă

Campionatul modial de League of Legends a început cu un concert spectaculos în Coreea de Sud, organizat de Riot Games, producătorul celebrului joc.

Pentru piesa “Pop/Star”, Riot Games a folosit realitatea augmentată ca să-şi promoveze cele 4 noi skin-uri din League of Legends.

[embedded content]

Personajele au apărut alături de trupa K-Pop (G)I-DLE (aidăl) şi de cântăreţele americane Madison Beer şi Jaira Burns.

Ceremonia s-a desfăşurat în oraşul Incheon şin Coreea de Sud, locul unde gamerii îşi vor măsura forţele în celebrul joc.  

Nu e prima dată când e folosită realitatea augmentată pentru show-ul de deschidere a campionatului mondial League of Legends. Anul trecut, la ceremonia de pe Stadionul Naţional din Beijing, un dragon uriaş a apărut pe deasupra tribunelor şi a aterizat pe scenă.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].