NEWS

Explozie puternică în Avonmouth, Marea Britanie. 10 ambulanţe şi 6 echipaje de pompieri au sosit la faţa locului. Mai multe victime au fost raportate

Imaginea articolului Explozie puternică în Avonmouth, Marea Britanie. 10 ambulanţe şi 6 echipaje de pompieri au sosit la faţa locului. Mai multe victime au fost raportate

Sursa: Twitter @BeebJournalist

O explozie puternică a avut loc în Avonmouth, aproape de oraşul Bristol, la ora locală 11:20. Martorii spun că ”bubuitura a fost puternică, s-a resimţit ca un cutremur în clădirile din zonă”.

Echipajele de poliţie, ambulanţă şi pompieri au sosit la faţa locului şi au confirmat că există multiple victime însă nu se ştie care este starea lor, momentan.

Elicopterele survolează zona pentru a-i găsi pe cei dispăruţi.

Explozia a avut loc în zona industrială Kings Weston, din Avonmouth, aproape de oraşul Bristol, la o staţie de epurare şi tratare a apelor uzate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

<!–

–> <!–

–>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].