NEWS

Experiment în platoul unei televiziuni, la o emisiune unde era invitat Raed Arafat. În cât timp a răspuns la telefon un reprezentant DSP

Angajaţii DSP Bucureşti nu au răspuns la un apel telefonic decât după o jumătate de oră, într-un experiment live, într-o emisiune Digi24 unde invitat era Raed Arafat.

Imaginea articolului Experiment în platoul unei televiziuni, la o emisiune unde era invitat Raed Arafat. În cât timp a răspuns la telefon un reprezentant DSP

Experiment în platoul unei televiziuni, la o emisiune unde era invitat Raed Arafat. În cât timp a răspuns la telefon un reprezentant DSP

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că există o problemă din cauza suprasolicitării DSP-urilor şi că o va ridica în cadrul întâlnirilor cu celelalte autorităţi, pentru că Direcţiile de sănătate publică nu se află în subordinea sa, ci a Ministerului Sănătăţii. 

Jurnalistul Digi 24 i-a propus lui Raed Arafat să încerce live acest experiment, pornind de la acuzaţiile făcute de Sindicatul Europol, conform cărora timp de mai multe ore nimeni nu a răspuns la numerele de telefon ale DSP Bucureşti.

Timp de aproape jumătate de oră, pe fundalul sonor al emisiunii a răspuns robotul telefonic. Secretarul de stat din MAI a declarat că trebuie verificat sistemul de apelare şi trebuie suplimentat numărul de angajaţi. 

După o jumătate de oră de încercări, una dintre angajatele de gardă a răspuns şi a spus că mai este împreună cu două colege, dar că nu fac faţă celor şase telefoane care sună încontinuu. Promisiunea lui Raed Arafat a fost că va semnala această situaţie la prima întrunire a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].