NEWS

Echipa masculină de polo a României, neînvinsă la Turneul de Calificare European

Echipa naţională masculină de polo a României este neînvinsă în Turneul de Calificare European, după ce a câştigat în faţa naţionalei Ucrainei cu scorul de 9-5, la capătul unui meci extrem de disputat.

Imaginea articolului Echipa masculină de polo a României, neînvinsă la Turneul de Calificare European

Echipa masculină de polo a României, neînvinsă la Turneul de Calificare European

„România se impune din nou la Târgu Mureş! Echipa Naţională a României este neînvinsă în acest Turneu de Calificare European. Băieţii au câştigat în faţă naţionalei Ucrainei cu scorul de 9-5, la capătul unui meci extrem de disputat”, anunţă Federaţia Română de Polo.

Au marcat pentru România Vlad Andrei Ristea, Mark Laszlo Tokai şi Raul Şandru câte un gol. Ianis George Soponar două goluri şi Şerban Ilian Burda trei goluri.

„Ultima zi vine cu noi provocări, când România, în primul meci al zilei, va înfruntă Elveţia de la 10:30. Iar de la 11:30 se vor întâlni echipele Irlandei şi Ucrainei. Felicitări băieţi! Hai România”, încheie FRP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].