NEWS

Donald Trump sugerează că va candida în scrutinul prezidenţial din 2024

Fostul preşedinte american Donald Trump a sugerat din nou, marţi, va candida în scrutinul prezidenţial din 2024, precizând că va face anunţul candidaturii “la momentul potrivit”, informează publicaţia The Hill.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat moderatoarei Candace Owens, de la site-ul Daily Wire, dacă intenţionează să candideze în 2024, Donald Trump a declarat: “Răspunsul este că sunt absolut entuziast. Aştept cu nerăbdare să fac anunţul la momentul potrivit”.

“După cum ştiţi, este prea devreme. Dar cred că lumea va fi foarte, foarte fericită când voi face un anumit anunţ”, a adăugat Donald Trump.

Anunţarea în mod oficial a candidaturii în scrutinul prezidenţial din 2024 l-ar obliga pe Donald Trump să completeze anumite formulare privind modul de cheltuire a fondurilor pentru evenimentele politice.

“Ştiţi că, din raţiuni de finanţare a campaniei, nu poţi face un astfel de anunţ prea devreme, deoarece devine altceva. Altfel, eu v-aş da un răspuns care v-ar face foarte fericită. Deci, spun că analizăm acest lucru cu foarte mare seriozitate. Şi aş spune: fiţi pregătiţi!”, a subliniat Donald Trump.

Moderatoarea Candace Owens, care este şi activistă politică şi o susţinătoare a lui Donald Trump, a glumit că ar putea candida alături de el în 2024, pentru postul de vicepreşedinte al SUA.

“Ce alegere bună ar fi. Acest lucru ar fi extraordinar. Aţi fi extraordinară”, a comentat Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].