NEWS

De ce a refuzat-o Diego Capel pe Dinamo?

Diego Capel, 33 de ani, nu renunţă la fotbal, deşi ultimul meci oficial l-a bifat în 8 martie 2020. Era liber de contract din varatrecută, iar în toamnă era la un pas de Dinamo.

Publicaţia spaniolă, AS a scos la iveală tot ce i s-a părut în neregulă fostului fotbalist al Sevilliei, când a ajuns la Bucureşti.

„Capel a fost la un pas şi de Dinamo, echipă antrenată atunci de Contra. Proiectul spaniol l-a sedus, acolo mai erau şi alţi spanioli: Borja Valle, Isma Lopez, Tomas Mejias, Camara, Rene, Garcia. Doar că, la venirea în România, Capel şi-a dat seama imediat de instabilitatea financiară a clubului şi nu a dorit să accepte oferta. Ulterior, alegerea lui Capel s-a dovedit a fi inspirată, întrucât Dinamo a fost afectată grav de promisiunile nerespectate ale conducătorilor spanioli”, notează AS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].