NEWS

De câte avioane F-16 are nevoie Ucraina pentru a-şi elibera teritoriile?

Patru escadroane de F16 sunt exact ceea ce avem nevoie pentru a ne elibera ţara de agresor, a comunicat Ministerul Apărării din Ucraina.

48 de avioane F-16 ar fi necesare pentru eliberarea Donbasului şi Crimeii de sub ocupaţia rusească, a relatat Ministerul Ucrainean al Apărării pe Twitter.

Săptămâna trecută, preşedintele american Joe Biden a dat permisiunea ţărilor aliate din NATO să livreze aeronavele de vânătoare către Ucraina.

Zelenski a solicitat încă de la începerea invaziei ruseşti a Ucrainei din februarie 2022 închiderea spaţiului aerian  sau livrarea de avioane F-16. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].