NEWS

Dâmboviţa: Trei bărbaţi care lucrau la o reţea de canalizare au fost surprinşi sub un mal de pământ

Un număr de trei bărbaţi care efectuau lucrări la o reţea de canalizare, din localitatea Braniştea, au fost surprinşi sub un mal de pământ, anunţă, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Imaginea articolului Dâmboviţa: Trei bărbaţi care lucrau la o reţea de canalizare au fost surprinşi sub un mal de pământ

Dâmboviţa: Trei bărbaţi care lucrau la o reţea de canalizare au fost surprinşi sub un mal de pământ

„Pentru extragerea persoanelor şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă acţionează două echipaje de descarcerare, două containere multirisc, trei ambulanţe din cadrul serviciului judeţean de ambulanţă Dâmboviţa, un elicopter SMURD şi trei buldoexcavatoare”, potrivit sursei citate.

Misiunea este în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].