NEWS

Dacia lansează pre-comenzile pentru automobilul electric Spring, la preţuri sub 10.000 euro, cu subvenţia de la stat

Dacia lansează pre-comenzile pentru Spring, automobilul electric care are o autonomie de 230 km în ciclu WLTP mixt (305 km în ciclu WLTP urban), oferind flexibilitate foarte mare atât în oraş, cât şi în afara acestuia.

Dacia lansează pre-comenzile pentru Spring, automobilul electric care poate fi achiziţionat la un preţ sub 10.000 euro, după aplicarea subvenţiei de la stat pentru achiziţionarea autovehiculelor electrice, informează ZF.

„Este o maşină de oraş 100% electrică, care este totodată versatilă, practică şi economică. E perfectă pentru cei care fac naveta, dar şi pentru cei care trebuie să rezolve diferite lucruri prin oraş, să facă cumpărăturile sau să tragă o fugă până în parc cu căţelul sau copiii.”, se arată în comunicatul Dacia.

Portbagajul are o capacitate de 300 de litri. Maşina are o autonomie de 230 km în ciclu WLTP mixt (305 km în ciclu WLTP urban), oferind flexibilitate foarte mare atât în oraş, cât şi în afara acestuia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].