NEWS

Cum împart averea Bill şi Melinda Gates? Cei doi nu aveau semnat un contract prenupţial

 

Cu siguranţă va fi un divorţ fără picanterii. Bill şi Melinda Gates erau căsătoriţi de 27 de ani şi nu aveau un contract prenupţial. Ceea ce în mod normal înseamnă că Melindei îi revin jumătate din bunuri. Însă cele două părţi au depus în cadrul cererii de divorţ un acord de separare.

 

Avocatul Terry Price, expert la Universitatea din Washington, dezvăluie pentru Business Insider că un asemenea acord este alcătuit în cel puţin 1 an de zile având în vedere bunurile deţinute de cei doi. Putem concluziona că această cerere de divorţ este doar ultimul pas şi cei doi s-au separat de ceva timp. Iar Price estimează că va dura doar câteva luni până la finalizarea cererii.

 

Nici Jeff Bezos nu avea contract prenupţial cu MacKenzie Scott, iar aceasta a primit acţiuni la Amazon în valoare de 35.6 miliarde de dolari. În cazul lui Bill şi Melinda Gates, echipe întregi de avocaţi trebuie acum să identifice tot ce deţin cei doi: de la artă la bijuterii, la terenuri şi case.

 

Un alt aspect important este că Melinda a fost cea care a depus petiţia de divorţ. Bill Gates putea să respingă cererile acesteia, ceea ce întârzia pronunţarea divorţului, sau să accepte. Cum există deja acel acord de separare, pare destul de sigur că divorţul se va pronunţa în 90 de zile conform legilor statului Washington. Ceea ce înseamnă că pe 3 august vom şti exact cum a avut loc împărţirea bunurilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].