NEWS

Constanţa. O fetiţă de trei ani a murit pe un câmp. Se pare că a fost muşcată de animale sălbatice

O fetiţă de trei ani, dispărută de acasă, a fost găsită pe un câmp, la patru kilometri distanţă de locul dispariţiei. Medicii au costatat decesul copilului şi se pare că victima a fost muşcată de animale sălbatice. 

Potrivit poliţiştilor constănţeni, în cursul serii de 10 iunie, în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, o fată, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi, a plecat din localitatea Saraiu şi nu a mai fost găsită.

Forţele de ordine au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinţii copilului, dar şi clădirile dezafectate sau în construcţie.

Au fost folosiţi câinii de urmă, atât în fază iniţială de cercetare la faţa locului, cât şi la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de fată.

La căutări au participat peste 80 de forţe: poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari. Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă.

Poliţiştii au audiat martori, declaraţiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariţiei.

În ciuda eforturilor depuse, vineri, în jurul orei 11.00, fata a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanţă de aproximativ 4 kilometri de locul dispariţiei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].