NEWS

Conference League. Puştiul Petrila a salvat CFR-ul de la înfrîngere. Ardelenii, ultimii în grupă

Echipa plină de veterani a CFR-ului a fost salvată de un puşti. Claudiu Petrila, 20 de ani, intrat în minutul 63 în locul lui Valentin Costache, a punctat în minutul 68 din pasa lui Ciprian Deac.

Petrila era unul dintre favoriţii fostului antrenor, Marius Ninel Şumudică, dar a dispărut dintre titulari când la echipă a revenit Dan Petrescu.

În celălalt meci din grupă, AZ Alkmaar – FK Jablonec 1-0. În primă rundă, formaţia cehă a învins campioana României cu 1-0.

În clasament, AZ Alkmaar are 4 puncte, fiind urmată de Jablonec, 3 puncte, Randers, două puncte, şi de CFR Cluj, un punct. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].