NEWS

Compania rusă Kalaşnikov va produce drone kamikaze

Compania care produce cea mai populară puşcă de asalt din lume, Kalaşnikov, a decis să-şi diversifice armele şi să înceapă o divizie pentru producţia de noi drone kamikaze, una dintre armele-cheie folosite în războiul din Ucraina, a afirmat preşedintele grupului, Alan Luşnikov, citat de Tass.

Imaginea articolului Compania rusă Kalaşnikov va produce drone kamikaze

Compania rusă Kalaşnikov va produce drone kamikaze

„Am creat o divizie de vehicule aeriene fără pilot. Ne-am consolidat toate capacităţile de dezvoltare şi producţie şi creştem producţia”, susţine Luşnikov, explicând agenţiei ruse că nu poate „dezvălui detaliile”.

Noua unitate va include tot ceea ce este necesar pentru funcţionarea eficientă a vehiculelor aeriene fără pilot. „Abordarea noastră este să ne îmbunătăţim constant produsul, nu putem lucra altfel”, a subliniat preşedintele companiei care are deja propria dronă kamikaze produsă de una dintre companiile grupului Kalashnikov, Zala Aero.

Lancet, aşa cum este numitpă drona, a fost folosite în războiul împotriva Ucrainei şi este echipată cu diverse sisteme de ţintire bazate pe coordonate, optoelectronică şi tehnologie combinată.

Drona deţine un canal de comunicare de televiziune pentru a transmite imagini ale ţintelor şi a confirma distrugerea acestora. Drona poate atinge ţinte pe o rază de 40 km.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].