NEWS

COMENTARIU Liviu Mihaiu: Ţoapa din Voluntari şi Piratul din Udreasca

Din cauza preşedintelui Băsescu era să mă mut din România. E prea complicat să vă povestesc. Era pe vremea când dădea input direct la arestări prin interpuşi, iar Evita încasa cheşu la output. Ştie Gabriel Liiceanu despre ce vorbesc, că a fost preşedintele lui şi-al americanilor…

Acum, tot din cauza lui, risc să mă mut din Bucureşti. 

Nu a existat moment în viaţa politică românească, în care, atunci când a apărut un civil sută la sută, Băsescu să nu vrea să-l distrugă. Începând cu CDReul şi guvernul ţărănist şi ajungând la Nicuşor Dan, mai degrabă un ongist decât un om al partidului…

Problema Traian Băsescu nu este condiţia sa dovedită de cel mai mare securist- farseor din istoria politică a României postdecembriste. Dar cum românului îi plac la nebunie panaramele publice gen Vulpiţa şi Viorel, dacă Piratul nu va pune tunurile pe Firea, pentru a-l ajuta pe Nicuşor Dan, care pe salteaua unei înfruntări directe, nu le face faţă nici unuia dintre cei doi, atunci s-ar putea ca, pentru a doua oară, după intervenţia de data trecută a sistemului pentru Firea, prin îndosarierea lui Ludovic Orban şi candidatura lui Predoiu la Primărie, Bucureştiul să rişte să intre din nou pe mâna celui mai incapabil primar general din istoria apei calde.

Iar dacă se va intâmpla asta, pot să-i garantez ofiţerului acoperit din fruntea PMP (partidul care votează în Consiliul General alături de PSD) să se roage la arhitecul General al Universului să nu câştige Firea!  

În caz contrar, PMPeul se va confrunta cu o explozie de tip Beirut. Şi fără nici o primărie şi cu un stigmat de ticăloşie mult mai grav ca al lui Ponta, ce le va face ţăndări partidul care trăieşte azi din banii consilierilor PMP de la PMB.

Iar eu, din nou, s-ar putea să mă mut din Bucureşti, de data asta, tot din cauza lui Băsescu, omul care, mai ţineţi minte, o ameninţa pe Firea că-i va ridica bărbatul de-acasă. Acum ameninţă că dă un Regat pentru un deal. 

Eu sper ca omul să nu fie atât de irefutabil toxic, încât să-şi termine cariera politică precum Rasputin, riscând să se îngroape de viu cu sacoul orange al lui Mihail Neamţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].