NEWS

Cluj: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri. Şapte suspecţi au fost reţinuţi

„În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării 12,25 kg. de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanţe psihoactive, 29.330 de euro, 131.950 de lei şi aparatură specifică ambalării şi vidării”, anunţă Poliţia Română.

De asemenea, au fost descoperite si ridicate în vederea confiscării 6 laptop-uri, 28 de telefoane mobile, două tablete, cinci hard-disk-uri, şase stickuri de memorie, 11 grindere, şase cântare electronice şi două pistoale cu aer comprimat.

În total, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, fiind reţinute şapte persoane.

Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu B.C.C.O Alba-Iulia, B.C.C.O BRAŞOV, B.C.C.O Târgu-Mureş şi SCCO – Bistriţa-Năsăud, S.C.C.O – Sălaj şi S.C.C.O – Maramureş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca, a echipei canine din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră a Aeroportului Cluj-Napoca şi a Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].