NEWS

Ciucă: Susţinem propunerea privind pragul de 9.000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu

„În această seară, am decis să susţinem propunerea Ministerului Justiţiei privind pragul de 9000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu”, a scris pe Facebook premierul.

Nicolae Ciucă spune liderul grupului PNL de la Camera Deputaţilor, Gabriel Andronache, a fost mandatat să depună acest amendament în numele PNL, în vederea susţinerii şi adoptării lui.

Şi Marcel Ciolacu a anunţat miercuri că propunerea Ministerului Justiţiei va fi susţinută de coaliţia de guvernare.

Ministerul Justiţiei a anunţat că va susţine adoptarea în Camera Deputaţilor a unui prag de 9.000 de lei pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

Senatul a aprobat un proiect de lege care prevede un prag valoric pentru abuzul în serviciu în cuantum de 250.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].