NEWS

Ciolacu anunţă că moţiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie

Ciolacu afirmă că moţiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu în data de 24 iunie.

„Noi venim cu moţiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăştia au luat-o razna de tot! Toţi parlamentarii au fost trimişi acolo de români, indiferent de la ce formaţiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demenţă. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro şi Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberaţii? Consultanţii romani sunt idioţi? Trebuie plătiţi la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a transmis Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat, miercuri, că moţiunea simplă, contra ministrului Cristian Ghinea, va fi citită luni, iar votul se va da marţi. Orban a fost ironic la adresa Opoziţiei, spunând că încă nu ştie nimic de moţiunea de cenzură, dar o aşteaptă până la finalul sesiunii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].