NEWS

Ciolacu: Am o comunicare cu premierul desemnat, nu am negocieri cu PNL

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi că are o comunicare cu premierul desemnat, dar că nu negociază cu PNL.

„Astăzi, de dimineaţă, am stat de vorbă telefonic cu primul-ministru desemnat şi încercăm să găsim o soluţie politică pentru a depăşi această criză. Adevăratele probleme ale românilor rămân totuşi pandemia şi energia, sperăm ca astăzi în Camera Deputaţilor să trecem legea de plafonare a preţurilor şi să începem să rezolvăm cu adevărat din problemele românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta spune că nu are negocieri cu PNL.

„Eu am o comunicare cu primul-ministru desemnat, consider că sunt obligat ca lider de partid, indiferent dacă voi vota sau nu un astfel de Guvern, trebuie să existe această comunicare. Nu am în schimb negocieri cu PNL”, a adăugat liderul PSD.

Acesta a spus că PSD trebuie să se implice în rezolvarea acestor crize: „De aceea am şi înaintat zece măsuri urgente pe care ar trebui să le ia orice Guvern care este învestit. Dacă nu se vor lua aceste măsuri în Guvern, atunci o să le facem prin lege în Parlament. (…) În interiorul partidului există o opţiune clară de a nu susţine un Guvern minoritar”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].