NEWS

CFR Cluj se impune în restanţa cu Hermannstadt şi consolidează poziţia secundă în Superligă

Rangelo Janga a deschis scorul în minutul 10, din pasa lui Cristi Manea, majorând apoi la 0-2, în minutul 26, servit de data aceasta de Burcă.

Paraschiv a redus din handicap înainte de pauză (1-2), în minutul 35, pentru ca după reluare, să-l pună pe Oroian în situaţie de a egala (2-2, min. 53).

Golul victoriei ardelenilor a fost marcat de elveţianul Malele, de data aceasta Janga fiind în postura de servant.

CFR Cluj acumulează 37 de puncte şi îşi consolidează poziţia a doua, aflându-se la 4 puncte în faţa lui Rapid şi la 4 în urma liderului FC Constanţa, dar cu un meci mai puţin disputat.

FC Hermannstadt rămâne pe locul 5, cu 27 de puncte, dar are la un singur punct distanţă în urma sa pe FCSB, care are două meciuri mai puţin disputate.

Daniel Paraschiv a trecut pe locul doi în clasamentul golgheterilor, cu 9 reuşite, prima poziţie fiind ocupată de Compagno, cu 12 goluri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].