NEWS

Cel puţin 14 persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudine 6,8 produs în Ecuador

Cutremurul, despre care Institutul Geologic al SUA a spus că a avut magnitudinea 6,8, s-a produs la o adâncime de 66,4 km, la aproximativ 10 km de oraşul Balao din provincia Guayas.

Autorităţile au anunţat că seismul s-a soldat cu 14 morţi şi peste 380 de răniţi, în mare parte în provincia El Oro.

Conform acestora, cel puţin 44 de case au fost distruse, în timp ce alte 90 au fost avariate. Aproximativ 50 de clădiri educaţionale şi peste 30 de centre de sănătate au fost, de asemenea, afectate, în timp ce mai multe drumuri au fost blocate de alunecările de teren provocate de cutremur.

Aeroportul Santa Rosa a suferit pagube minore, dar a rămas funcţional.

Autorităţile din Peru au anunţat că seismul a fost resimţit în regiunea de nord a ţării, dar nu au existat rapoarte imediate privind pagube pentru oameni sau structuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].