NEWS

Caz inededit: Un primar din Rusia a pierdut alegerile în faţa femeii de serviciu din Primărie pe care chiar el a înscris-o în cursă

Udgodskaya s-a înscris ca „rival” pentru a asigura cerinţa minimă a doi candidaţi. Totuşi planul fostului primar nu a funcţionat aşa cum îl imaginase. Femia de serviciu a câştigat scrutinul la o diferenţă semnificativă.

Nikolai Loktev a crezut că nimeni nu o va vota şi el va rămâne primar. Dar oamenii s-au săturat şi au ieşit şi au ales-o pe Marina Udgodskaya “, a declarat pentru BBC un membru al comisiei electorale locale.

“El a fost uimit la fel şi ea!”, a spus pentru BBC o femeia, care nu a vrut să fie identificată.

Într-un interviu femeia de serviciu s-a descris drept o „falsă” candidată care „nu era pregătită” pentru o “promovare” atât de rapidă.

“Nu credeam că oamenii mă vor vota de fapt”, a declarat ea pentru canalul de ştiri Telegram Podyom.

Chiar şi aşa, ea a câştigat aproape 62% din voturi. Şeful ei a reuşit să obţină doar 34%.

“Am făcut tot ce este necesar în această slujbă; nu există probleme în sat”, a declarat Loktev pentru BBC într-una din ultimele sale zile de mandat.

„În mod clar, oamenii doreau schimbarea”, a conchis fostul primar în vârstă de 58 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].