NEWS

Cântăreţul chinezo-canadian Kris Wu a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol

Starul pop chinezo-canadian Kris Wu va trebui să execute 13 ani de închisoare, fiind găsit vinovat de abuz sexual şi viol, la finalul unui caz care a făcut furori în China, în vara lui 2021, relansând mişcarea MeeToo.

Tribunalul local din districtul Chaoyang din Beijing a declarat că investigaţiile au arătat că Wu Yifan (acesta este numele real) a violat trei femei, din noiembrie până în decembrie 2020.

Wu a fost condamnat la „11 ani şi şase luni de închisoare pentru viol”, a informat Tribunalul Districtual Chaoyang din Beijing, adăugând că popularul artist „a fost condamnat şi la un an şi zece luni de închisoare pentru infracţiunea de adunare de oameni pentru a comite adulter”, având în total de executat o pedeapsă de 13 ani.

Potrivit presei de stat, oficiali ai ambasadei Canadei în China au fost martori la sentinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].