NEWS

Bărbat din Timiş, prins în flagrant de poliţişti. Acesta obţinuse prin şantaj suma de 1.000 de euro

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Lugoj, cu sprijinul SAS Timiş, au depistat în flagrant un bărbat de 34 de ani, în localitatea Hodoş, comuna Darova. Asupra acestuia a fost găsită suma de 1.000 de euro, care îi fusese remisă cu puţin timp în urmă de către un bărbat de 29 de ani, prin constrângere.

Oamenii legii au stabilit că individul l-a constrâns pe un tânăr de 29 de ani să îi dea banii şi a fost sprijinit de alţi doi complici, de 36, respectiv 23 de ani.

Bărbatul din Lugoj este cercetat pentru şantaj, iar complicii săi, pentru complicitate la infracţiunea de şantaj.

Faţă de cele trei persoane s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei pentru măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].