NEWS

Bacău: Prelevare de organe de la o pacientă de 31 de ani cu leziuni cerebrale grave

O prelevare de organe are loc sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău. Sunt prelevate ficatul, rinchii şi corneea, care vor ajunge la pacienţi aflaţi pe lista de transplant.

Imaginea articolului Bacău: Prelevare de organe de la o pacientă de 31 de ani cu leziuni cerebrale grave

Bacău: Prelevare de organe de la o pacientă de 31 de ani cu leziuni cerebrale grave

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău, prelevarea are loc de la o pacientă de 31 de ani din Bacău cu leziuni cerebrale severe în urma unui accident de circulaţie.

După efectuarea tuturor testelor necesare de către echipa de transplant, pacienta a devenit eligibilă pentru o potenţială acţiune de prelevare.

În urma acordului familiei, echipe de medici din Iaşi prelevează ficatul, rinichii şi corneea.

Acestea vor ajunge la la pacienţi aflaţi pe lista de transplant şi a căror viaţă atârnă de speranţa că vor primi organul de care au nevoie, spun medicii spitalului din Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].