NEWS

Autorităţile germane investighează Porsche cu privire la datele privind consumul de combustibil

Autoritatea auto germană KBA a început o anchetă împotriva Porsche, suspectând că producătorul auto a oferit date incorecte despre consumul de combustibil pentru autovehiculele pe benzină, informează Reuters.

Imaginea articolului Autorităţile germane investighează Porsche cu privire la datele privind consumul de combustibil

Autorităţile germane investighează Porsche cu privire la datele privind consumul de combustibil

Porsche a declarat că a notificat în mod voluntar autoritatea, ca „măsură de precauţie”, în urmă cu un an, cu privire la problemele de conformitate ale vehiculelor.

“Procedura actuală a reuşit deja să nu găsească abateri de conformitate la cea mai mare parte a vehiculelor”, a declarat un purtător de cuvânt Porsche într-o declaraţie prin e-mail.

Numărul vehiculelor afectate este „mult mai mic” decât 1% din flota Porsche, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că nu a fost luată nicio decizie şi că procedura se află într-un stadiu incipient.

KBA nu a fost disponibil pentru comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].