NEWS

Aur si argint pentru România la mondialele de MMA de la Abu Dhabi

România a câştigat un titlu de campion mondial de MMA şi o medalie de argint la Campionatele Mondiale de Mixed Martial Arts pentru juniori, ce se desfăşoară în perioada 15-21 august, la Abu Dhabi, şi la care au luat startul peste 500 de sportivi, din 42 de ţări, informează Ministerul Sportului.

Daria Hainagiu, legitimată la CS Amatto Budokan, a cucerit aurul mondial la categoria 44 kg, după un parcurs competiţional fără înfrângere, care a culminat cu victoria în semifinale în faţa luptătoarei Ayaulym Aubakir din Uzbekistan, precum şi cu victoria categorică în finală, înainte de limită, prin KO tehnic, obţinută în faţa campioanei en-titre, Myroslava Boichuk, reprezentanta Ukrainei.

Mirela Cojocaru, legitimată tot la CS Amatto Budokan, a cucerit argintul mondial la categoria 52 kg, devansând-o pe podium atât pe campioana Marii Britanii, Macie Gaffney, cât şi pe Angelina Neaymi, reprezentanta Libanului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].