NEWS

AUR contestă în instanţă restricţiile impuse de Guvern pentru combaterea pandemiei

AUR a demarat procedurile de contestare la Curtea de Apel a restricţiilor impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă, contestaţia fiind depusă de senatorul AUR Rodica Boancă.

„Carantina naţională, închiderea şcolilor şi susţinerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacanţei prelungite, purtarea măştilor în sălile de curs, acolo unde orele se desfăşoară fizic, dar şi în spaţiile deschise, limitarea drastică a programului de funcţionare al magazinelor şi al altor operatori economici sunt măsurile contestate de AUR la Curtea de Apel”, anunţă AUR.

Copreşedintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a spus că „unica performanţă a acestei guvernări în vreme de criză sanitară este că a indus frica în rândul românilor: frica de spitale, frica să iasă pe stradă, frica de a mai vorbi cu prietenii, cu familia, frica de a nu mai avea ce pune pe masă a doua zi, frica privind viitorul copiilor”.

La rândul său, copreşedintele George Simion a spus că „românii ard de vii sau se sufocă prin spitale, copiii se însingurează şi se deprimă în faţa ecranelor, fiind lipsiţi de contactul direct cu colegii şi profesorii, micii antreprenori români sunt nevoiţi să pună lacătul pe uşă, vreme în care ei vând măşti neconforme şi ultimele companii strategice pe care le mai deţine statul, îşi schimbă pozele de profil pe reţelele de socializare şi se ţin cu dinţii de funcţii”.

Simion reclamă că „această şaradă trebuie să înceteze! Măsurile absurde trebuie ridicate şi viaţa românilor trebuie să revină la normalitate”, a declarat George Simion.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].