NEWS

Au ÎNCHIS străzile. Decizia zonei turistice vizitate de zeci de mii de oameni

Străzile frecventate de tineri turişti germani şi britanici, din insula turistică Mallorca au fost închise pentru două luni de zile.  Toate pub-urile de pe străzile capitalei insulei, Palma, cunoscute de turiştii germani în limba lor sub denumirile de „Bere” şi „Hamburger” au fost închise după o serie de petreceri care nu au respectat regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

 

Această decizie vine din cauza comportamentului venit din partea unor turişti şi a propietarilor localurilor din zonă, care nu au respectat măsurile de prevenţie pentru combaterea infecţiei cu noul coronavirus, anulând toate rezultatele bune obţinute prin mari eforturi de locuitorii insulei, a precizat Iago Neguerela, Ministrul Tursimului din regiune.

 

Chiar şi Ministrul Sănătăţii al Germaniei, Jens Spahn, i-a îndemnat pe conaţionalii săi aflaţi în Spania să respecte măsurile de prevenţie Mallorca ar putea deveni un al doilea Ischgl, referire la staţiunea din Alpii austrieci frecventată de turişti europeni, unde la începutul lunii martie s-a format un focar de coronavirus nedetectat care a reuşit să infecteze numeroşi turişti străini. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].