NEWS

Atac brutal într-un tren din Tokyo. Agresorul a fost arestat

Un bărbat se află în stare critică şi alte peste 10 persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul, cu acid şi incendiere pe o linie de tren din Tokyo, duminică, a relatat presa japoneză, în timp ce numeroşi petrecăreţi se îndreptau spre centrul oraşului pentru petrecerile de Halloween.

Conform Reuters, presupusul atacator, un bărbat în vârstă de 20 de ani, a fost arestat la faţa locului.

Atacul a avut loc pe linia de tren Keio cu destinaţia Shinjuku, cea mai aglomerată gară din lume, în jurul orei 20.00, a precizat presa.

O înregistrare video încărcată pe Twitter şi difuzată de NHK a arătat un număr de pasageri care fugeau dintr-un vagon din care, câteva secunde mai târziu, pare să izbucnească un mic incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].