NEWS

Aproape 2.000 de studenţi voluntari sunt repartizaţi în spitalele suport COVID-19

Autorităţile au anunţat că marţi au fost semnate primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari în diferite spitale din ţară. Este vorba despre 720 de voluntari din totalul de 1.992 de studenţi care s-au înscris până acum în cadrul programului.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Consiliului Naţional al Rectorilor şi al conducerii Universităţilor şi Facultăţilor de Medicină, după intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind unele măsuri în domeniul asistenţei medicale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a repartizat primul lot de voluntari în spitale din 25 de judeţe. În perioada următoare vor fi semnate alte ordine de repartizare a studenţilor voluntari în mai multe unităţi sanitare din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].