NEWS

Aplicaţiile educative, ajutor de nădejde pentru părinţi în pandemie. Ce fel de exerciţii îi ajută pe copii să se dezvolte în lipsa socializării

Închiderea şcolilor i-a afectat nu numai pe părinţi, ci şi pe copii. Cu ajutorul tehnologiei, adulţii pot să le ofere copiilor ceea ce le lipseşte.

Copiii mai mici înţeleg mai greu de ce trebuie să stea în case. De ce nu se pot întâlni cu prietenii. De ce părinţii sunt blocaţi în case, pe laptopuri. Părinţii se pot ajuta de aplicaţii educative. Wall Street Journal a făcut o selecţie.

 

Ok Play a fost creată de Universitatea California şi ajută copiii să îşi controleze emoţiile şi să socializeze cu alţii. Mightier a fost creată de Havard şi monitorizează pulsul copilului. Cu cât acesta este mai calm în timp ce se joacă, cu atât mai bine. Cu Generation Mindful, părinţii sunt învăţaţi să se folosească de o disciplină pozitivă. Prin recompense, nu prin pedeapsă.

 

Claudia e mămică şi îţi spune de ce copiii se joacă mai mult în această perioadă.

 

„Timpul de joacă afară e limitat, timpul de socializare este aproape inexistent. Trebuia să-i găsim alte metode de a o ţine ocupată. A stat mai mult pe tabletă. Peste tot trebuie să existe o limită. Nu poţi să laşi copilul să se joace 8 ore pe zi”, e de părere ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]