NEWS

Aeroportul “Henri Coandă” testează un vehicul electric pentru persoanele cu mobilitate redusă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti testează posibilitatea utilizării unor vehicule electrice pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă în terminalul Aeroportului „Henri Coandă”.

Imaginea articolului Aeroportul “Henri Coandă” testează un vehicul electric pentru persoanele cu mobilitate redusă

Aeroportul “Henri Coandă” testează un vehicul electric pentru persoanele cu mobilitate redusă

În acest sens, în perioada 25 noiembrie – 15 decembrie 2022 a.c., un vehicul electric se va afla în probe în terminal. Testele se efectuează în teren, pentru a se putea observa capabilităţile privind deplasarea printre pasageri şi pentru identificarea fluxurilor optime, a dimensiunilor şi capacităţii de transport necesare pasagerilor CNAB.

În cazul unor rezultate pozitive, informaţiile obţinute vor fi utilizate pentru stabilirea cerinţelor tehnice în vederea derulării unei achiziţii publice pentru vehiculele destinate pasagerilor cu mobilitate redusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].