NEWS

Actriţa Oana Pellea are COVID 19: Traversez o formă uşoară, mă felicit că m-am vaccinat

Imaginea articolului Actriţa Oana Pellea are COVID 19: Traversez o formă uşoară, mă felicit că m-am vaccinat

Actriţa Oana Pellea are COVID 19: Traversez o formă uşoară, mă felicit că m-am vaccinat

Oana Pellea a dezvăluit faptul că testul PCR a ieşit pozitiv infirmând rezultatul testului rapid făcut anterior.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetiţiile. Am anunţat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actriţa a făcut anunţul neaşteptat”. Nu era nimic incredibil. Nimic neaşteptat! Era o decizie responsabilă… E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aş fi pus în pericol colegii şi pe cei cu care aş fi intrat în contact”, a explicat Oana Pellea.

Actriţa a mai spus că are o formă uşoară a bolii.

„Traversez o formă uşoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveţi grija de voi şi de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a precizat Oana Pellea.

Săptămâna trecută, actriţa a anunţat că se izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Este vorba despre responsabilitate, am anunţat Teatrul Bulandra şi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie, a spus atunci Oana Pellea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].