NEWS

Abramovici vrea să reintre în graţiile autorităţilor britanice. Gestul făcut de miliardar pentru prizonieri

Supus sancţiunilor în Marea Britaniei, nevoită să cedeze clubul Chelsea Londra, rusul Roman Abramovici s-a implicat în negocierile privind schimbul de prizonieri.

Imaginea articolului Abramovici vrea să reintre în graţiile autorităţilor britanice. Gestul făcut de miliardar pentru prizonieri

Abramovici vrea să le intre le reintre în graţii autorităţilor britanice. Gestul făcut de militar pentru prizonieri

Fostul proprietar al Chelsea, Roman Abramovici, a jucat un „rol cheie” în eliberarea a cinci britanici deţinuţi de separatiştii pro-ruşi.

The Sun îl citează pe John Harding, unul dintre prizonierii eliberaţi, potrivit căruia oligarhul ar fi stat mult de vorbă cu colegul său deţinut, Shaun Pinner, în zborul către Riad, Arabia Saudită, după ce prinţul moştenitor Mohammed bin Salman a luat parte la negocieri.

„Shaun a vorbit mult cu el (n.r. – Abramovici) despre fotbal, iar eu vorbeam cu asistentul lui”, a spus Harding pentru The Sun.

Abramovici, în vârstă de 55 de ani, a fost sancţionat de guvernul Regatului Unit şi este, de asemenea, supus sancţiunilor din partea UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].