NEWS

A trecut la comandă: Putin le dă el însuşi indicaţii generalilor pe teren

Două surse anonime au declarat pentru CNN că preşedintele rus Vladimir Putin dă el însuşi ordine tactice generalilor din teren.

Cele două surse anonime au declarat, pentru CNN, că preşedintele rus Vladimir Putin dă el însuşi ordine tactice, lăsând să se înţeleagă că există o „structură de comandă disfuncţională”, a relatat presa americană.

Ofiţerii ruşi au fost auziţi plângându-se în conversaţii interceptate cu prieteni şi rude despre procesul de luare a deciziilor, a relatat CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].