NEWS

A câştigat 3 milioane de dolari la LOTO, dar e-mailul i-a intrat la SPAM. Povestea completă

Laura Spears, în vârstă de 55 de ani, a cumpărat online un bilet la loteria Mega Millions, alegând corect cele cinci numere extrase în ajunul Anului Nou – 02-05-30-46-61. Ea câştigat premiul de 1 milion de dolari, pe care o extragere separată l-a multiplicat la 3 milioane de dolari.

“Am văzut un anunţ pe Facebook că jackpotul Mega Millions devine destul de mare, aşa că am intrat în contul meu şi am cumpărat un bilet”, a declarat Spears pentru MiLotteryConnect.

“Câteva zile mai târziu, căutam un e-mail dispărut de la cineva, aşa că am verificat categoria de spam din contul meu de e-mail. Atunci am văzut un e-mail de la Loterie care spunea că am câştigat un premiu. Nu-mi venea să cred ce citeam, aşa că m-am logat în contul meu de la Loterie pentru a confirma mesajul din e-mail. Totul este încă atât de şocant pentru mine că am câştigat cu adevărat 3 milioane de dolari!”

Spears a spus că va folosi câştigurile pentru a se pensiona mai devreme şi pentru a-şi ajuta familia. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].