NEWS

12 câini din rasa Ogar, folosiţi ilegal pentru dresaj sau pentru controlul agresivităţii altor animale, salvaţi de poliţişti şi luptători SAS, în Arad. Ce au mai descoperit oamenii legii

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu cei ai Poliţiei Oraş Chişineu-Criş, Secţia 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au percheziţionat, duminică, 10 locuinţe din localităţile Nădab şi Pilu.

Opt persoane sunt bănuite de braconaj cinegetic şi folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Potrivit Poliţiei din Arad, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor opt trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa „ogar” şi trei proiectoare, toate de pe raza localităţii Nădab.

Câinii au fost lăsaţi în custodia Gospodăriei Comunale Arad.

Cercetările în acest caz se fac sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].